Gambia

Vi er familien Hedemann Kristensen på 4, vi har nu været i Gambia to gange begge gange har vi boet på hotel Bungalow Beach i Koto, Banjul.

Gambia er ret fremmedartet, men ikke mere end det gør noget. Vi syntes man får en eksotisk oplevelse uden at det bliver totalt uciviliseret. Derfor kan alle rejse til Gambia.

Vi har søgt at samle lidt almene rejsebeskrivelser og informationer her på siderne. Hotellerne i Gambia er af stærk svingende kvalitet, de bedste er fine og de værste skal man bare undgå.

Første gang vi var på Bungalow Beach var alt i orden anden gang var der ret mange problemer lige fra larm til lopper og væggelus på værelset.

Skal vi herned igen vil vi helt sikkert selv arrangere turen uden om Spies, der er meget at spare og Spies giver efter min mening ingen ekstra sikkerhed.

Vi haft 2 supergode ferier med masser af gode minder..

Her vores rejsebeskrivelser.

salg@inoxline.dk (her kan du maile os) 


Første tur:

James Island, som er det gamle fort Englænderne brugte til at kontrollere Gambia floden med og til udskibning af slaver ligger en halv sømil udenfor Juffure. Man sejler tæt på øen og det sidste stykke foregår med jolle.

Der er ikke så meget at se da øen er stærk eroderet og kun har en brøkdel af den oprindelige størrelse tilbage. Det er dog alligevel en stærk følelsesmæssig oplevelse at tænke på den barbariske behandling af andre mennesker der er foregået på stedet.

På turen hjem ser vi igen ”delfiner” jeg er sikker……..

Læs mere….

 


Anden tur:

Jeg havde med en vis nervøsitet stået og iagttaget palmer blive iklædt neon, og nu blinkende i grønne og røde farver ovre fra nabohotellet inden vi tog ud og spiste. Skræk og jammer, da vi skulle i seng startede larmen, selv for lukkede vinduer var det uudholdeligt. Ligesom varmen også snart blev det for lukkede vinduer.

Bum bum bum, bum bum bum , plidder pladder sang, bum bum bu……

Da vi frygtede dette ville være standarden fremover begik……

Læs mere…..

Ferie i Gambia Hotel Bungalow Beach rejsebeskrivelse familien Hedemann Kristensen